Payment Management

Continia Payment Management

Mange virksomheder håndterer stadig bogholderi og betalinger i to forskellige programmer, og dermed bliver betalingsoplysninger ofte indtastet 2-3 gange, før de er bogført, betalt og afstemt. Det tager tid og giver stor risiko for fejl.

Med Continia Payment Management kan du samle virksomhedens betalingsformidling og skal kun overføre betalingsfiler og kontopostfiler til og fra dit bankbetalingsprogram. Continia Payment Management er et bankintegrationsmodul til Microsoft Dynamics NAV. Modulet håndterer såvel inden- som udenlandske betalinger, inklusive de lokale udenlandske betalingsmetoder.

Continia Payment Management er det suverænt mest solgte tillægsprodukt til Microsoft Dynamics NAV. Har du bare 50 ind- og udbetalinger om måneden, er der typisk både tidsmæssig og økonomisk gevinst ved at bruge Continia Payment Management.

Bankformater

Med en licens til Continia Payment Management er du fuldt dækket ind, hvad angår en lang række bankformater. Derudover dækker Continia samtlige tilgængelige formater i Danmark, Norge og Sverige samt store dele af Europa via SEPA Credit Transfer-formatet. Bemærk, at Continia allerede som standard supporterer indtil flere bankers egne SEPA-dialekter.

Betalingsmetoder

I de lande, Continia understøtter med bankformater, kan du vælge mellem mere end 150 forskellige betalingsmetoder. Inklusive den attraktive Request for Transfer (metode til håndtering af udenlandske overførsler, der betyder store besparelser på betaling af gebyrer).

Continia Payment Management

Egenskaber

Scroll to Top