Pagero deltager til ERFA/Seminardage 2017!

Endnu en samarbejdspartner har meldt deres ankomst til vores ERFA/Seminardage d. 17. og 18. maj 2017.

Pagero Group vil stå klar til at fortælle om deres løsninger og svare på spørgsmål, både under seminarerne og i pauserne, så der er rig mulighed for at finde ud af hvordan Pagero kan hjælpe lige netop din virksomhed.

 

Om Pagero Group:

Pagero logo“Pagero Group udvikler og markedsfører Pagero Online, som er et cloud-baseret netværk for udveksling af forretningsdokumenter inden for processer som purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay (TMS). Pagero Online er uafhængig af forretningssystemer og passer til virksomheder af alle størrelser og inden for alle brancher.

Vores tillægstjenester gør det muligt for vores kunder at opnå korrekt information og et 100% digitalt indgående og udgående flow af forretningsdokumenter, hvilket resulterer i reduceret fejlhåndtering, overholdelse af lokale momsregler samt øget kontrol over virksomhedens omkostninger. Pagero Online er også koblet sammen med mange andre netværk, for at give en global rækkvide.

Pagero Group har over 190 ansatte og har hovedkontor I Göteborg, Sverige, med lokale kontorer i Stockholm, Oslo, København, Helsinki, Dublin, Amsterdam, Rom, Madrid, Paris, Istanbul og Dubai.”

 

Læs mere om Pagero Group på deres hjemmeside >> 

 

Har du endnu ikke tilmeldt dig vores ERFA/Seminardage, så kan du læse meget mere om de forskellige seminarer og tilmelde dig her >>

Related Posts

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up