Pagero deltager til ERFA/Seminardage 2017!

Endnu en samarbejdspartner har meldt deres ankomst til vores ERFA/Seminardage d. 17. og 18. maj 2017.

Pagero Group vil stå klar til at fortælle om deres løsninger og svare på spørgsmål, både under seminarerne og i pauserne, så der er rig mulighed for at finde ud af hvordan Pagero kan hjælpe lige netop din virksomhed.

 

Om Pagero Group:

Pagero logo“Pagero Group udvikler og markedsfører Pagero Online, som er et cloud-baseret netværk for udveksling af forretningsdokumenter inden for processer som purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay (TMS). Pagero Online er uafhængig af forretningssystemer og passer til virksomheder af alle størrelser og inden for alle brancher.

Vores tillægstjenester gør det muligt for vores kunder at opnå korrekt information og et 100% digitalt indgående og udgående flow af forretningsdokumenter, hvilket resulterer i reduceret fejlhåndtering, overholdelse af lokale momsregler samt øget kontrol over virksomhedens omkostninger. Pagero Online er også koblet sammen med mange andre netværk, for at give en global rækkvide.

Pagero Group har over 190 ansatte og har hovedkontor I Göteborg, Sverige, med lokale kontorer i Stockholm, Oslo, København, Helsinki, Dublin, Amsterdam, Rom, Madrid, Paris, Istanbul og Dubai.”

 

Læs mere om Pagero Group på deres hjemmeside >> 

 

Har du endnu ikke tilmeldt dig vores ERFA/Seminardage, så kan du læse meget mere om de forskellige seminarer og tilmelde dig her >>

Scroll to Top