Nyt hotfix til Document Capture

Webgodkendere med Limited User adgang i NAV 2013 R2 er nu muligt!

Continia har med deres nyeste hotfix gjort det muligt for webgodkendere til Document Cature at være licenseret som en Limited User.   

Det er lykkes Continia at udarbejde et hotfix til Continia Document Capture, så den enkelte bruger kan bestemme om der kan godkendes købsbilag via Web Portalen som en Full eller Limited User. 

Licensreglerne fra Microsoft gør at en bruger af Web Portalen låser en NAV User i det øjeblik godkenderen logger ind med en direkte adgang til NAV databasen. I det godkenderen logger ud igen frigives den pågældende User igen.

Det nye hotfix fra Continia giver jer mulighed for selv at bestemme om en godkender optager en Full User eller Limited User. 

Optager webgodkenderen en Full User får denne person mulighed for fuld adgang til alle de funktioner, Web Portalen tilbyder i forbindelse med en godkendelsesbehandling af en købsfaktura.

Optager webgodkenderen en Limited User får denne person mulighed for at ”Godkende”, ”Afvise”, ”Afvente” eller ”Videresende” samt at påføre en kommentar på fakturaen. Det vil ikke være muligt at ændre på linjekonteringen.

Dette hotfix gør sig kun gældende for virksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 og er inkluderet i den eksisterende version 3.50.07 som Skanderby kan være behjælpelig med at downloade til jer.

Har du spørgsmål til dette nye hotfix er du mere end velkommen til at kontakte Helene Damsgaard enten på mail: hd@skanderby.dk eller på telefon 87 42 17 01.  

Scroll to Top