NAV

Kom godt i gang med NAV sammen med Skanderby

Microsoft Dynamics NAV er en komplet softwareløsning til ressourceplanlægning (ERP) for mellemstore virksomheder. NAV er hurtig at implementere, nem at konfigurere og enkel at bruge. Enkelhed var og er opskriften på nyskabelser i produktdesign, udvikling, implementering og anvendelighed – sådan har det været siden starten på NAV.

Mand med tablet NAV

Microsoft Dynamics NAV hjælper allerede nu over 117.000 virksomheder med administrering af regnskaber, økonomi, logistik og drift. Hvert år lancerer Microsoft et nyt skud på Dynamics NAV-stammen for på den måde hele tiden at følge tidens trends og yderlige forbedre standardløsningen. Microsoft Dynamics NAV kan køres på flere forskellige sprog og i flere forskellige valutaer. Dynamics NAV kan smedes sammen med diverse add-ons og integreres med andre systemer, som I allerede arbejder med i virksomheden.

Fra de nyere versioner kan NAV køres på både smartphones og tablets, og der er bl.a. lavet bedre integration til Office 365, Azure, Microsoft CRM, Word og Excel. Med frigivelsen af NAV 2013 og efterfølgende versioner er man gået væk fra den klassiske klient og arbejder i stedet med en såkaldt rollebaseret klient (Windows-klienten). Med Windows-klienten er der kommet to nye klienttyper, en med adgang via almindelig internetbrowser og en SharePoint-klient. Den rollebaserede klient giver også mulighed for brugerdefinerede rollecentre, som fungerer som brugerens primære adgangspunkt. Rollecenteret giver overblik over og adgang til de mest centrale elementer, genveje og beslutningsdata, som den pågældende rolle oftest gør brug af.

Skanderby A/S kan hjælpe dig, hvad enten du ønsker flytte over til NAV eller allerede har en supportkrævende løsning. Vi tilbyder hjælp til installation, vedligeholdelse, opgradering, tilpasninger, hosting og meget mere. Skanderby supporterer alle versioner af NAV og er specialister i Navision, Microsoft Dynamics NAV, Navision Attain, Navision Financials og Navigator. Hos vores NAV-konsulenter er du i gode hænder.


Dynamics NAV 2018

Med forbedringer og nye funktioner bliver din virksomhed endnu mere effektiv.

Læs mere

Opgradering af NAV

Opgrader din nuværende NAV-version til den nyeste NAV-version ved hjælp af 10 enkle trin.

Læs mere

Kom i gang med NAV

Skanderby guider og vejleder gennem 10 enkle trin til en NAV-løsning, som opfylder jeres behov.

Læs mere

 

 

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk