NAV / 365 Business Central

Kom godt i gang med NAV / Dynamics 365 Business Central sammen med Skanderby

Mand med tablet NAV

Microsoft Dynamics NAV har skiftet navn med NAV 2018 som sidste version. Herefter hedder versionerne Dynamics 365 Business Central. Samme produkt blot med nyt navn og en nyere version. Nedenfor kalder vi det derfor Dynamics 365 Business Central eller 365BC.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet softwareløsning til ressourceplanlægning (ERP) for mellemstore virksomheder. Dynamics 365 Business Central er hurtig at implementere, nem at konfigurere og enkel at bruge. Enkelhed var og er opskriften på nyskabelser i produktdesign, udvikling, implementering og anvendelighed – sådan har det været siden starten på Navision / NAV / Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics 365BC hjælper allerede nu over 117.000 virksomheder med administrering af regnskaber, økonomi, logistik og drift. Hvert halve år lancerer Microsoft et nyt skud på Dynamics 365BC-stammen for på den måde hele tiden at følge tidens trends og yderlige forbedre standardløsningen. Microsoft Dynamics 365BC kan køres på flere forskellige sprog og i flere forskellige valutaer. Dynamics 365BC kan smedes sammen med diverse add-ons og integreres med andre systemer, som I allerede arbejder med i virksomheden.

Fra de nyere versioner kan 365BC køres på både smartphones og tablets, og der er bl.a. lavet bedre integration til Office 365, Azure, Microsoft CRM, Word og Excel. Det er både muligt at køre løsningen som 365 Cloud løsning hos Microsoft, hosted i Danmark eller lokalt installeret.

Skanderby A/S kan hjælpe dig, hvad enten du ønsker flytte over til 365BC eller allerede har en supportkrævende løsning. Vi tilbyder hjælp til installation, vedligeholdelse, opgradering, tilpasninger, hosting og meget mere. Skanderby supporterer alle versioner af NAV / 365BC og er specialister i 365BC, Navision, Microsoft Dynamics NAV, Navision Attain, Navision Financials og Navigator. Hos vores NAV-konsulenter er du i gode hænder.

Kom i gang med NAV/365 Business Central

Skanderby guider og vejleder dig, så din start med Dynamics NAV / 365 Business Central bliver så ukompliceret som muligt.

Dynamics 365 Business Central

Microsofts nyeste ERP, Dynamics 365 Business Central, er cloud-baseret, men du får stadig alt den funktionalitet du kender fra NAV.

Dynamics NAV 2018

Microsoft Dynamics NAV har skiftet navn med NAV 2018 som sidste version.

Opgradering af NAV / 365 Business Central

Overvejer I at opgradere til den nyeste NAV / 365 Business Central? Så står vi klar til at hjælpe.

Rådgivning og support

Hos Skanderby har vi fokus på direkte dialog mellem konsulenter og kunder.

Tilpasninger og løsning

Vi laver tilpasninger, der giver dig en løsning baseret på dine ønsker.

Hosting af NAV

Få din NAV-løsning i skyen, så I kan tilgå jeres løsning, uanset hvor i verden I befinder jer.

Lær mere om NAV

Deltag på et kursus, et gratis seminar, se en how-to-video eller bestil en lærebog.

Tillægsmoduler / Add-ons

Udvid funktionaliteterne til bankbetaling, fakturering, rapportering, CRM mm.

Ældre versioner

Hos Skanderby kan vi yde support uanset version - også de ældre.

Scroll to Top