Microsoft har nu lanceret Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017 er det nyeste skud på Dynamics NAV stammen, og er netop udkommet.

Dynamics NAV 2017 byder en helt række nye funktioner, samt en masse forbedringer til ERP-løsningen.

De nye funktionaliteter i Dynamics NAV 2017 er primært inden for finans, sager og varer. Derudover har Microsoft lavet en tættere integration til Office 365 og PowerBI fra Dynamics NAV.
Endvidere er OCR funktionaliteterne ligeledes blevet forbedret. Softwaren er nu blevet endnu bedre til at genkende og importere linjer fra scannede dokumenter og fakturaer.
Med NAV 2017 er vareattribut funktionaliteten blevet optimereret og der er lavet en opgradering af varekategorier. I NAV 2017 har brugerne nu også muligheden for at annullere kreditnotaer samt købs- og salgsfakturaer. Derudover er der blevet tilføjet et nyt felt til sagskortet, som giver et bedre overblik over hvilke sager der tilhører hvem.

For at se en nærmere forklaring af hvad NAV 2017 indeholder samt hvilke forbedringer den har medført, se da her>>

Related Posts

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up