LIGE NU: 15 % rabat på NAV brugere ved køb af 3 eller flere brugere!

Netop nu kan du spare penge når du skal investere i flere brugere til din Microsoft Dynamics NAV løsning. 

KAMPAGNEN ER IKKE LÆNGERE GÆLDENDE

Microsoft har annonceret at du som Microsoft Dynamics NAV kunde kan spare 15 % på køb af mere end 3 brugere til og med 15 brugere.

Så står du allerede midt i overvejelserne om hvorvidt du skal købe flere brugere til din nuværende løsning, så er det nu du kan gøre en god handel og spare en del penge.

 
Betingelser:

Betingelser for at benytte dette tilbud:

  • Tilbuddet er gældende for eksisterende kunder, der har købt Microsoft Dynamics NAV efter licenstypen Perpetual eller Business Ready.
  • Du skal have købt eller opgraderet din licens til en Perpetual eller Business Ready licens før den 1. juli 2014
  • Du skal have et aktivt opdateringsabonnement
  • Du skal købe mere 3 brugere og max 15 brugere på en gang for at opnå de 15 % i rabat.
  • Dette tilbud gælder kun for køb af Full Users, Additional BRL Advanced Management Users eller Additional BRL Business Essentials Users. Tilbuddet er derfor ikke gældende for bl.a.  Limited Users, Light Users mv.

 

Kampagnen er gældende indtil d. 27.06.2015

 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up