LESSOR Time & Attendance

Få effektiv tidsregistrering

LESSOR logoMed LESSOR tidsregistrerings- og vagtplanlægningssystemer kan I få en løsning, der passer til netop jeres behov – uanset om I har fokus på komme-/gå-registrering, projektregistrering, jobregistrering eller online vagtplanlægning.

LESSOR Time & Attendance er et fuldt integrereret system til Microsoft Dynamics NAV. Systemet håndterer alle almindeligt forekommende typer af flekstid, overtidsregler, afspadsering og fravær.

Som brugere af Microsoft Dynamics NAV vil I opleve, at alle skærmbilleder, funktionstaster og hjælpefunktioner er opbygget som i de øvrige Microsoft Dynamics NAV-moduler.

Et tids- og jobregistreringssystem indeholder nødvendigvis mange oplysninger og tal. Ved at samle alle oplysninger i overskuelige skærmbilleder og samtidig give mulighed for at vise de enkeltoplysninger, der ligger bag de summerede beregninger, giver Time & Attendance et hurtigt overblik.

This is box title

Med LESSOR Time & Attendance får I en række fordele, som hurtigt kan omsættes til helt kontante gevinster for virksomheden – blandt andet:

Tidsberegning

Fordel: På et hvilket som helst tidspunkt kan I foretage et ubegrænset antal tidsberegninger inden tidsbogføringen. Ved blot et enkelt tryk på en tast kan medarbejderens tidsberegning udskrives på skærmen.
Udbytte: Indtastet fravær eller manglende registreringer opdateres før bogføring. Det sikrer, at det er de rigtige tidsdata, der overføres til lønnen, og at den efterfølgende lønafregning er korrekt.

Avancerede jobhåndteringsfaciliteter

Fordel: I kan overføre jeres jobregistreringer til jeres produktionsløsning i Microsoft Dynamics NAV. Dermed får I bogført det nøjagtige ressourceforbrug på jeres produktionsordrer.
Udbytte: I kan optimere ressourceforbruget og forbedre indtjeningen.

Læs mere på LESSORs hjemmeside

Priser

Time & AttendanceOp til 50 medarbejdere
Kr. 13.787,81
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 2.757,57
Time & AttendanceOp til 75 medarbejdere
Kr. 19.915,72
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 3.983,15
Time & AttendanceOp til 100 medarbejdere
Kr. 28.494,79
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 5.698,96
Time & AttendanceOp til 250 medarbejdere
Kr. 43.084,33
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 8.616,87

Alle priser er ekskl. moms. Skanderby tager forbehold for prisændringer.

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Gratis DEMO!

Prøv Microsoft Dynamics NAV 2017 helt gratis i 30 dage

 

Bestil her>>