LESSOR Time & Attendance

Få effektiv tidsregistrering

LESSOR logoMed LESSOR tidsregistrerings- og vagtplanlægningssystemer kan I få en løsning, der passer til netop jeres behov – uanset om I har fokus på komme-/gå-registrering, projektregistrering, jobregistrering eller online vagtplanlægning.

LESSOR Time & Attendance er et fuldt integrereret system til Microsoft Dynamics NAV. Systemet håndterer alle almindeligt forekommende typer af flekstid, overtidsregler, afspadsering og fravær.

Som brugere af Microsoft Dynamics NAV vil I opleve, at alle skærmbilleder, funktionstaster og hjælpefunktioner er opbygget som i de øvrige Microsoft Dynamics NAV-moduler.

Et tids- og jobregistreringssystem indeholder nødvendigvis mange oplysninger og tal. Ved at samle alle oplysninger i overskuelige skærmbilleder og samtidig give mulighed for at vise de enkeltoplysninger, der ligger bag de summerede beregninger, giver Time & Attendance et hurtigt overblik.

This is box title

Med LESSOR Time & Attendance får I en række fordele, som hurtigt kan omsættes til helt kontante gevinster for virksomheden – blandt andet:

Tidsberegning

Fordel: På et hvilket som helst tidspunkt kan I foretage et ubegrænset antal tidsberegninger inden tidsbogføringen. Ved blot et enkelt tryk på en tast kan medarbejderens tidsberegning udskrives på skærmen.
Udbytte: Indtastet fravær eller manglende registreringer opdateres før bogføring. Det sikrer, at det er de rigtige tidsdata, der overføres til lønnen, og at den efterfølgende lønafregning er korrekt.

Avancerede jobhåndteringsfaciliteter

Fordel: I kan overføre jeres jobregistreringer til jeres produktionsløsning i Microsoft Dynamics NAV. Dermed får I bogført det nøjagtige ressourceforbrug på jeres produktionsordrer.
Udbytte: I kan optimere ressourceforbruget og forbedre indtjeningen.

Læs mere på LESSORs hjemmeside

Priser

Time & AttendanceOp til 50 medarbejdere
Kr. 13.787,81
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 2.757,57
Time & AttendanceOp til 75 medarbejdere
Kr. 19.915,72
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 3.983,15
Time & AttendanceOp til 100 medarbejdere
Kr. 28.494,79
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 5.698,96
Time & AttendanceOp til 250 medarbejdere
Kr. 43.084,33
Årligt opdateringsgebyr
Kr. 8.616,87

Alle priser er ekskl. moms. Skanderby tager forbehold for prisændringer.

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk