LESSOR Payroll

Et fuldt integreret lønsystem til NAVLessor logo

LESSOR Payroll er et fuldt integreret lønsystem til Microsoft Dynamics NAV, og logik og genvejstaster er kendt på forhånd fra de øvrige NAV-moduler. Det betyder øget effektivitet, og data skal ikke oprettes flere gange i forskellige moduler.

LESSOR Payroll sparer ressourcer til afstemninger og finanskontering.

This is box title
  • LESSOR Payroll er et fuldt integreret lønsystem til Microsoft Dynamics NAV.
  • Med integration til LESSOR Time & Attendance, LESSOR Human Resources og de øvrige produkter til Microsoft Dynamics NAV samles alle oplysninger på ét sted.
  • LESSOR har fokus på medarbejderne – den vigtigste ressource i virksomhederne.
  • Mere end 600 kunder benytter i dag LESSOR Payroll.

 

LESSOR Payroll giver dig…

Øget effektivitet gennem integration

Med en integreret løsning opnår du øget effektivitet, fordi genvejstaster og logik er kendt på forhånd. Du opnår ligeledes besparelser i driften, da systemerne kan afvikles på samme platform.

Korrekt lønudbetaling efter prøveberegning

I LESSOR Payroll kan du lave en prøveberegning, og dermed kan resultatet af lønkørslen og finanskonteringen beregnes, før lønnen bogføres og udbetales til medarbejderne. Det giver dig sikkerhed for, at den korrekte løn udbetales, og at der ikke skal laves efterreguleringer den følgende måned.
Du har mulighed for at få udskrevet en afvigelsesliste. Rapportkriterierne kan du selv vælge, og du kan vælge fem forskellige afvigelseskriterier. F.eks. kan du se alle medarbejdere, der har registreret mere end 74 timer eller medarbejdere, hvis nettoløn er højere end 10.000 kr.
Du har mulighed for at uploade lønsedler til LESSOR-Portalen og sende lønsedler per e-mail til medarbejderne eller til medarbejdernes e-Boks. Du kan gemme lønsedlerne i pdf-format i databasen, så du altid kan udskrive dem, som de var, da de blev sendt til medarbejderne, uanset om der senere har været ændringer i lønarter og adresser. Finanskonteringen dannes automatisk ved afvikling af lønnen Det betyder sparede ressourcer til afstemninger og til den eksterne revisor, og i sidste ende giver det lavere omkostninger.

Øget sikkerhed og effektivitet gennem datostyring

Med LESSOR Payroll får du et system, hvor alle registreringer er datostyrede. Dermed kan andre få adgang til informationerne, også selv om de gule sedler er faldet ned fra skærmen! Det giver sikkerhed og sparer ressourcer til rettelser.

Bedre og hurtigere information

Udstyr som kreditkort, mobiltelefoner, nøgler og hjemme-pc samt firmabil kan nemt registreres på den enkelte medarbejder og udskrives. Dermed har du overblik over de udleverede effekter og kan sikre dig, at du får effekterne tilbage ved en eventuel fratrædelse. Samtidig holder systemet styr på beskatningen af skattepligtigt udstyr som f.eks. firmabil og multimediebeskatning.

 

Læs mere på LESSORs hjemmeside

 

Priser

Payroll 
Op til 25 medarbejdere

kr. 7.149,23

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 1.429,23

Payroll 
Op til 50 medarbejdere

kr. 13.787,81

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 2.757,57

Payroll
Op til 75 medarbejdere

kr. 19.915,72

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 3.983,15

Payroll 
Op til 100 medarbejdere

kr. 28.494,79

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 5.698,15

Payroll 
Op til 250 medarbejdere

kr. 43.084,33

Årligt opdateringsgebyr:

kr. 8.616,87

Alle priser er eks. moms. Skanderby tager forbehold for prisændringer.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up