Lessor nyheder

Læs omkring Lessor Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 samt at Lessor har opnået den eftertragtede Microsoft Dynamics-certificering m.m.

Vi vil hermed informere om nyheder, der kan være relevante for dig.

 • LESSOR Payroll til Dynamics C5
  Som noget nyt kan du nu få LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014. Bruger du allerede C5-Løn i dag, kan du få licensen til LESSOR Payroll helt uden beregning.
  Læs mere om nyheden her

 

 • LESSOR har opnået den eftertragtede Microsoft Dynamics-certificering.
  LESSOR har fået CfMD-certificeringen; certificeret for Microsoft Dynamics. Det betyder, at vores løn-, tids- og HR-løsninger til Microsoft Dynamics NAV 2013, 2013 (R2) og C5 2014 møder Microsofts højeste standarder for partnerudviklet software.

  LESSORs systemer har gennemgået og bestået en række tests, der har demonstreret høj udviklingsmæssig kvalitet og en høj grad af kompatibilitet med øvrige Microsoft Dynamics-produkter. ”Vi er naturligvis meget stolte af, at vi nu kan bryste os med at være certificerede til Microsoft Dynamics. Vi har kontinuerligt fokus på at udvikle effektive og fleksible it-løsninger, og det at vi nu har bestået Software Solution-testen for Microsoft Dynamics afspejler det fokus,” siger Henrik Fich, direktør i LESSOR og uddyber: ”For os er certificeringen en vigtig del af vores strategi med at fastholde positionen som Danmarks førende leverandør af løn-, tids- og HR-funktionalitet til Microsoft Dynamics. Samtidig er det et kvalitetsstempel og bevis på, at vores løsninger arbejder godt sammen med Microsoft Dynamics-produktfamilien i øvrigt.”

  Fuldt integrerede løsninger sparer tid og penge
  LESSORs løn-, tids- og HR-løsninger til Microsoft Dynamics er udviklet med fokus på en stærk integration til øvrige Microsoft Dynamics-moduler. Integrationen giver høj effektivitet og sparer ressourcer, fordi systemerne taler samme sprog og data kan anvendes på tværs.

  Certificeringen gælder for følgende løsninger:

  • LESSOR Payroll, Human Resources og Time & Attendance til Microsoft Dynamics NAV 2013
  • LESSOR Payroll, Human Resources og Time & Attendance til Microsoft Dynamics NAV 2013 R2
  • LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014
 
Kunder, der anvender en de certificerede løsninger, er fri for at betale maintenance-gebyr til Microsoft.

 • Underskrift af ny opdaterings- og licensaftale.
  Ved opgradering fra ældre version til NAV 2013 eller NAV 2013 R2, vil det kræve at kunderne skal underskrive en ny Opdaterings- og licensaftale med LESSOR. 
Scroll to Top