Kursus i september 2011: Udnyt din SQL Servers potentiale

Vores samarbejdspartner på SQL, Dezision, udbyder i september 2011 et SQL kursus med fokus på performance optimering af SQL servere.

Flere og flere virksomheder baserer deres kritiske systemer på en Microsoft SQL Server, og dette er et fantastisk valg, da det er en fleksibel og højtydende database. Desværre oplever flere og flere virksomehder en dårlig performance og brugere der klager over lange svartider.

SQL SERVER PERFORMANCE 1 er kurset for dig som arbejder med SQL serveren til hverdag, men som ikke har brugt så meget tid på at forstå hvordan den virker i forbindelse med Performance.

Kurset vil være 3 dage, som afholdes:
Dag 1: Mandag den 12. september kl. 08.30 til 17.00
Dag 2: Mandag den 19. september kl. 08.30 til 17.00
Dag 3: Mandag den 26. september kl. 08.30 til 17.00

Dag 1 – Database strukturer
Målet for dagen er at du har en forståelse for opbygningen af en SQL Server og du ved hvilke komponenter der kan være med til at skabe performanceproblemer.
Dag 2 – Identificer performanceproblemer
Målet for dagen er at du bliver istand til at identificere performanceproblemer på en struktureret og dokumenterbar måde.
Dag 3 – Løse performanceproblemer
Målet for fordagen er at du bliver i stand til at løse performanceproblemer og dokumenterer løsningen..

Kurser afholdes adressen Kildeparken 12 i Hedensted

Du får udleveret relevant kursusmateriale samt scripts og løsninger du kan gå hjem og implementere direkte i din virksomhed.

Prisen er 11.999,00 kroner excl. Moms pr. Deltager og der er ikke flere deltagere på kurserne end der er plads til at tale om individuelle problemstillinger. I forbindelse med kurserne forsøger vi at skabe netværk, således at du får kontakt til personer i andre virksomheder, som kan være sparringspartner i dagligdagen.

Hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte Dezision på +45 89 93 76 55 eller info@dezision.com. For mere information se på www.dezision.com/SQL.

Scroll to Top