Julegaven 2016 fra Skanderby

Som traditionen kræver, vil Skanderby A/S igen i år ønske vores kunder en glædelig jul ved at invitere dem en tur i biografen.

I år viser vi den romantiske spionthriller ‘Allied’ med Brad Pitt og Marion Cotillard i hovedrollerne. Filmen handler om to spioner, Max og Marianne, som under Anden Verdenskrig bliver hyret til at slå en tysk embedsmand ihjel.

Under missionen forelsker de to agenter sig, og da de vender tilbage til London, har de et ønske om at stifte familie.

Idyllen varer dog ikke ved, og snart bliver der sat spørgsmålstegn ved, hvem Marianne i virkeligheden er.

Instruktøren Robert Zemeckis står også bag klassikere som ‘Back to the Future-trilogien’ og ‘Forrest Gump’. Så forventningerne til ‘Allied’ er høje.

 

Trailer

Før filmen starter, trækker vi lod blandt deltagerne om lækre præmier, så alle har en chance for at få en ekstra julegave med hjem.
Præmierne er i år sponsoreret af bl.a. Kähler Design, Smukfest, Teatret Svalegangen, Østjysk Vinforsyning og Svane & Lührs.

 

Vi ser frem til en både hyggelig og spændende aften!

 

Skanderby logo

 

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up