Jet Reports

Jet Reports – Rapportering i Dynamics NAVJet Reports logo

Med rapporteringsværktøjet Jet Reports kan selv urutinerede brugere af Microsoft Dynamics NAV nemt og hurtigt oprette rapporter i Excel.

Jet Reports Express følger nu gratis med NAV 2009 og nyere versioner for kunder med opdateringsabonnement.

Microsoft Dynamics NAV er et fremragende redskab til at holde styr på store datamængder. For mange brugere har det dog hidtil været vanskeligt at lave gode rapporter på baggrund af data fra Microsoft Dynamics NAV, men det behøver det ikke længere at være.

Jet Reports integrerer Excel med Microsoft Dynamics NAV og bruger data herfra som grundlag for dannelsen af eksempelvis grafer eller pivottabeller. Med programmet kan enhver med blot et mindre kendskab til Microsoft Dynamics NAV og Excel hurtigt danne et væld af rapporter. Jet Reports er nemt at bruge og giver præcise og overskuelige rapporter i professionelt design og præcis det format, brugeren ønsker. Tilmed kan rapporterne oprettes langt hurtigere, end hvis det skulle gøres i Microsoft Dynamics NAV. Man får simpelthen overblik over de ønskede data med det samme.

 

Genkendelig brugerflade

Jet Reports styres fra Excel, hvor der tilføjes “Jet” i menubaren efter installation af programmet. Derfor kan nye brugere hurtigt lære at bruge programmet via Excels genkendelige brugerflade. Når Jet Reports er aktiveret, kan man udvælge de data i Microsoft Dynamics NAV, som rapporten skal baseres på og med musen trække dem over i Excel. Her designes rapporten så med få museklik.

 

Giver overblik – og viser detaljer

Formålet med at danne rapporter er typisk at opnå overblik over en større datamængde, og dette opfylder Jet Reports til fulde. Samtidig giver programmet også brugerne mulighed for nemt at gå den anden vej og undersøge den mindste detalje ved hjælp af en såkaldt “drill-down”-funktion. Med den kan man via Excel slå direkte op i Microsoft Dynamics NAV og trin for trin »bore« sig ned til de data i Microsoft Dynamics NAV, der har dannet grundlag for rapportens tal. Alle oplysninger kan således umiddelbart efterprøves, og eventuelle tvivlsspørgsmål kan ryddes af vejen med det samme.

 

En tillægsløsning til Microsoft Dynamics NAV

Jet Reports er et selvstændigt program, der købes som en tillægsløsning til Microsoft Dynamics NAV.
Programmet er 100% integreret med Microsoft Dynamics NAV og Excel og er med sin overlegne hurtighed og brugervenlighed markedets mest konkurrencedygtige løsning inden for ledelsesrapportering.

 

Jet Professional – for dem der vil lidt mere

Det er muligt at købe udvidede version af Jet ud over den funktionalitet, der i form af Jet Reports Express gratis følger med NAV 2009 og senere versioner.
Med Jet Professional et det muligt at lave mere avancerede rapporter end med Jet Express samt at ændre design på eksisterende rapporter, samt at benytte en scheduler og automatisk distribuere rapporter, så proceskrævende rapporter kan køres f.eks. om natten. Dermed kan ledelsen få opdaterede, avancerede rapporter f.eks. i form af pivot-tabeller hver morgen.

En række hjælpeværktøjer gør det lettere og mere fleksibelt at udvikle og vedligeholde rapporter i Jet Professional end i Jet Express. Eksempler på disse er wizards som Rapportguide, Rapport Designer eller Browser funktion og Snippets (funktionalitet, som gør det muligt at genbruge rapportstykker i stedet for at skulle designe alt forfra hver gang).
Med Jet Professional kan du arbejde med mere avancerede relationer mellem tabeller og felter og få endnu større udbytte af NAV’s righoldige database og Excels alsidige funktionalitet.

 

Designere og viewere

I Jet Professional er licensen delt op i designer og viewer. Der kan det være relevant at lade NAV- og Excel-superbrugere have designlicens og lade dem designe rapporterne, mens daglige brugere af rapporterne har den billigere viewerlicens. I forbindelse med design af rapporten, definerer designeren, hvilke filtre og parametre rapportbrugeren (vieweren) skal kunne benytte.

Derfor stilles der ikke lige så store krav til kendskab til NAV og færdigheder i Excel til brugere af Jet-rapporter; bare designeren har disse kompetencer, og brugeren kan definere sit behov fyldestgørende.

Der er også en del virksomheder, som helt eller delvist får Skanderby til at lave rapporterne. Andre ønsker at blive undervist ved at være med ved designet af egne skræddersyede rapporter.

 

Få vist dine data som tabeller, grafik, pivot… eller i kombination

Med Jets tabeldesigner kan du let definere rapporter, der er egnede til at udlæse data i tabeller, som f.eks. kan filtreres med Excels autofilterfunktion, eller som du kan bruge direkte som datagrundlag for grafik eller som input i et Excel pivotområde. Dette gælder for Jet Express, og Jet Professional tilbyder endnu flere muligheder.

Jet Professional hed før Jet Essentials.

Jet Professional 
Starter Light Package

kr. 15.995

1 Connector

1 Designer

Jet Professional 
Starter Package

kr. 26.995

1 Connector

2 Designere

Unlimited Viewers

Jet Professional 
Corporate Package

kr. 39.995

1 Connector

5 Designere

Unlimited Viewers

Jet Professional 
Premium Package

kr. 59.995

2 Connectors

25 Designere

Unlimited Viewers

Alle priser er ekskl. moms og skal tillægges 16% opdateringsaftale. Skanderby tager forbehold for prisændringer.

 

Jet Enterprise – den BI løsning der giver mest for pengene

Virksomheder, der bruger NAV, og har behov for avancerede BI-løsninger, bør overveje Jet Enterprise. Med Jet Enterprise får virksomheden adgang til Jets prædefinerede kuber og har selv fuld adgang til at udvikle og vedligeholde skræddersyede kuber til avanceret BI.

Jet Enterprise
Starter Package

kr. 79.995

1 Enterprise Connector

2 Designere

Unlimited Viewers

Jet Enterprise
Corporate Package

kr. 115.995

2 Enterprise Connectors

5 Designere

Unlimited Viewers

Jet Enterprise
Premium Package

kr. 148.995

5 Enterprise Connectors

25 Designere

Unlimited Viewers

Alle priser er ekskl. moms og skal tillægges 16% opdateringsaftale. Skanderby tager forbehold for prisændringer.

 

 

Læs mere på Jet Reports’ hjemmeside

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up