Hosting af egen licens

Cloud ikon

Få din NAV i skyen

Få din egen NAV-løsning i skyen og økonomisk og sikker adgang til din nuværende løsning uden at skulle opgradere til den nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Dette er for virksomheder, der allerede har investeret i en Dynamics NAV-løsning, men nu gerne vil slippe for selv at skulle stå for serverdriften. Vi drifter og supporterer alle versioner af Dynamics NAV med dertilhørende funktioner og moduler.

Ved at få lagt din egen NAV-løsning i skyen får du og eksterne partnere adgang til virksomhedens økonomisystem, uanset hvor I befinder jer i landet. Det kræver blot en forbindelse til internettet. På den måde slipper du bl.a. for uforudsete udgifter ift. serverdrift, nedbrud, opdateringer af server og lignende. Herudover sikrer du dig. at der altid er styr på backup, overvågning og sikkerhed.

Du betaler for oprettelse og derefter en fast månedlig pris pr. bruger og for en dedikeret server.

Oprettelsespris 
Kr. 1290 
HostingPr. bruger
Kr. 265pr. måned
Dedikeret server(Påkrævet)
Kr. 1195pr. måned

 

Priserne gælder både for Perpetual licenser (NAV 2013, NAV 2013 R2, NAV 2015, NAV 2016 og NAV 2017) og ældre licenser.
Skal der laves lokal installation for de enkle brugere, vil dette blive afregnet pr. timebasis.

 

ERFA/Seminardage 2019

Tilmeld dig vores seminardage d. 21. og 22. maj, hvor vi holder over 60 gratis seminarer om Dynamics.
 
Se programmet og tilmeld dig her >> 

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk