Gratis demo

Test den nyeste version af Dynamics NAV

Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt 30 dages GRATIS ADGANG til en demo af den nyeste udgave af Dynamics NAV.

Du får mulighed for at teste alle funktionerne i den nye version, og du behøver blot at logge ind.

Demoen er en hosted standard-løsning, så den kan også bruges til at vurdere, hvordan en hosted NAV-løsning kan hjælpe dig til at holde styr på økonomien i virksomheden, og hvordan det kan blive enklere for medarbejderne at udføre de daglige arbejdsopgaver. Du binder dig ikke til noget som helst, før du ved, hvordan det fungerer.

Når vi har modtaget dine kontaktdata, opretter vi dig og sender dig adgangskoder hurtigst muligt – og så er du klar til at teste en hosted NAV.
Dit login vil automatisk udløbe efter de 30 dage, og du vil ikke være bundet af aftaler.

Ønsker du efter den gratis prøveperiode at fortsætte med hosting, kan dine oprettede data flyttes til en almindelig hosting-konto.

Computer work

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk