Forlængelse af den statslige garantiordning

Atradius, som tilbyder en integreret løsning til kreditforsikring til NAV og 365 Business Central skriver:

COVID-19-pandemien fortsætter med at skabe en udfordrende markedssituation for mange virksomheder. For at afbøde de negative konsekvenser har Folketinget besluttet at forlænge den midlertidige garanti frem til og med den 30. juni 2021 for de private kreditforsikringsselskaber, herunder Atradius.

Formålet med den statslige garanti er primært at sikre, at de virksomheder, som kunne forsikres før COVID-19 ramte, fortsat kan forsikres. Vi står naturligvis til rådighed for en dialog med Skanderby’s kunder omkring mulighederne for at forsikre virksomhederne mod fremtidige tab på deres debitorer.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger.

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up