ERFA/Seminardage 2015 – Tak for et godt arrangement

ERFA/Seminardagene 2015 er nu veloverstået og vi vil gerne sige tak til alle der mødte op for at deltage i de mange indlæg afholdt af Skanderby og vores samarbejdspartnere.

Vi håber at I fik noget ud af det og at I er blevet klogere på b.la. Microsoft Dynamics NAV 2015 og Dynamics C5 2015 samt de dertilhørende tillægsløsninger. 

Dette års arrangement bestod af mere end 90 seminarer og deltagerne havde muligheden for at møde 16 af Skanderbys største samarbejdspartnere, da vi havde oplægsholdere fra Microsoft, Continia, Lessor, Office 365, ExpandIT, NxM, IntraNote, NN Markedsdata, Itide, Wannafind, SimplySO, Tasklet Factory, EDI-Soft, Soak, Naddon og Jet Reports.

 
 
Microsoft seminar ERFA 2015Skanderby ERFA 2015
ERFA 2015 Skanderby DynamicsERFA 2015 SkanderbySkanderby seminar ERFA 2015
ERFA 2015 Skanderby DynamicsERFA 2015 SkanderbySkanderby seminar ERFA 2015
 

Comments are closed.

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up