Dynamics 365

Dynamics 365 er Microsofts nye cloud-løsning, der samler selvstændige ERP og CRM-løsninger i et samlet online system.

Med denne løsning går Microsoft efter at samle det bedste fra Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics AX, så du får et system der passer til både store og små virksomheder, og som kan vokse i takt med kundens behov.

Derudover er Dynamics 365 også fuldt integreret med Office 365, samt Microsofts andre cloud-løsninger, b.la. Power BI, Azure og Cortana Intelligence.

 

Dynamics 365 Business Central

Den udgave der indeholder Dynamics NAV-funktionaliteten hedder Dynamics 365 Business Central og er en komplet løsning til virksomhedsadministration. Ved at samle ERP og CRM i et får du en løsning hvor du, udover økonomistyringen, også kan holde styr på kunder, lager, marketing m.m., alt sammen i samme system. På den måde kan du nemmere få et overblik, fordi de forskellige dele af din virksomhed arbejder sammen.

Du kan selv bestemme over hvilket funktionalitet dit system skal have, da Dynamics 365 kan tilpasses ved hjælp af apps. Funktioner til hver forretningsproces ligger som sin egen individuelle app der, på trods af fuld integration med resten af systemet, let kan tilføjes og fjernes, alt efter din virksomheds behov.

 

 

Priser

Dynamics 365
Business Central
Essentials
Fra
Kr. 440,54
pr. bruger/måned
Økonomistyring
CRM
Projektstyring
Logistik
HR-styring
Lagerstyring
Dynamics 365
Business Central
Premium
Fra
Kr. 629,34
pr. bruger/måned
Alt i Essentials
Servicestyring
Produktion
 
 
 

Funktionalitet

Oversigt over funktionaliteten i henholdsvis Essentials og Premium.

Business Central Essentials
Business Central Premium
Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Gratis DEMO!

Prøv Microsoft Dynamics NAV 2017 helt gratis i 30 dage

 

Bestil her>>