Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Som det fremgår af Microsofts Roadmap herunder, bliver det i første omgang kun USA og Canada, der får fornøjelsen af Dynamics 365 – og det vides på nuværende tidspunkt ikke med sikkerhed, hvornår vi kan forvente produktet i Danmark.

Microsoft Dynamics 365 Roadmap

”Project Madeira” er Microsofts kodenavn for den nye cloud-løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV og indbygget i Office 365 – hosted af Microsoft selv.

Oprindeligt var Project Madeira kodenavnet for den næste version af Microsoft Dynamics NAV, og navnet dækker således både over Dynamics NAV 2017-funktionalitet og det, der er blevet en del af Dynamics 365.

 

Som man kan se på skitsen nedenfor, bliver Dynamics 365 naturligt integreret med Office 365, men også med de øvrige cloud-løsninger fra Micosoft som Power BI, Contana Intelligence og Azure.

Det er ikke muligt at ændre i basisfunktionaliteten i Dynamics 365, men ved hjælp af de nye teknologier som Events m.v., der blev introduceret i Dynamics NAV 2016, er det muligt at tilføje ekstra funktionalitet til løsningen. Det giver den ikke uvæsentlige fordel, at basisfunktionaliteten løbende kan blive opdateret, ligesom det sker i Office 365.

Microsoft Dynamics 365

Ved lanceringen af Dynamics 365 vil vi også komme til at opleve en ny prissætning. Dels vil prisen afspejle, at det er en cloud-løsning, hvor hosting m.v. er inkluderet – men yderligere vil det være muligt at købe forskellige pakker, ligesom det er tilfældet med Office 365.

Microsoft Dynamics 365 Prismodel

Vi ser frem til, at produktet kommer til Danmark og holder jer opdateret her på siden, så snart vi har flere informationer.

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk