Document Capture

Continia Document Capture

Document Capture er en løsning til scanning af fakturaer, kreditnotaer og andre dokumenter direkte fra Microsoft Dynamics NAV. Med denne løsning tilbydes automatisk registrering af dokumenter, OCR-afløftning, et avanceret godkendelsesflow samt et fuldtekst søgbart digitalt arkiv.

Når fakturaer og andre dokumenter modtages, analyseres de automatisk, og data lægges ind i Microsoft Dynamics NAV direkte fra det scannede billede på skærmen. Continia Document Capture anvender foruddefinerede dokumentskabeloner til at tilføje data til de korrekte felter. Nye skabeloner for hver enkelt leverandør skabes, mens du registrerer, og rettelser kan nemt tilføjes blot ved at pege på fakturabilledet med musen.
De avancerede funktioner i Continia Document Capture gør det enkelt at matche en modtaget købsfaktura med en købsordre. Opgaven kan løses manuelt eller kan konfigureres til at blive udført i henhold til fakturahovedet eller linje-for-linje. Gennem opsatte tolerancegrænser for hver leverandør afgøres det, om en faktura automatisk bogføres direkte, eller om den skal til godkendelse.

Du kan ved hjælp af ”Drag-and-drop”(træk-og-slip) flytte enhver filtype eller e-mail til enhver post i Microsoft Dynamics NAV. For eksempel kan du på en faktura vedhæfte e-mailen med det originale tilbud fra leverandøren, et billede af en fejlleverance eller andre relevante dokumenter i forbindelse med en godkendelse. Der kan også tilføjes Drag-and-Drop til for eksempel et leverandør- eller kundekort for at kunne vedhæfte vigtige dokumenter. Anvend Drag-and-Drop i Sagsmodulet, og du vil få mulighed for nemt at tilknytte vigtig dokumentation direkte på det pågældende projekt.

Alle pdf-dokumenter med samtlige data fra den originale faktura gemmes i Document Capture-arkivet, som er en del af Microsoft Dynamics NAV. Dette gør det muligt at finde en faktura ikke kun på baggrund af data fra NAV, men også på information, der kun er registreret på den originale faktura, som for eksempel specifikke referencenumre, leverandørnumre eller serienumre.

Læs mere om Document Capture på Continias hjemmeside

 

Scroll to Top