Collection Management

Continia Collection Management logoContinia Collection Management

Med Continia Collection Management samler du markedets førende opkrævningsstandarder i én enkelt løsning. Du kan herved udføre elektronisk fakturering og opkrævning på mere end 40 forskellige måder i det meste af Nordeuropa direkte fra Microsoft Dynamics NAV.

Optimering af fakturering og opkrævning

Der findes i dag et væld af faktureringsstandarder og opkrævningsmetoder at forholde sig til – og nye kommer til.

Du kan blandt andet sende en elektronisk faktura og automatisk trække beløbet på debitors konto via PBS LeverandørService, fakturere og opkræve en kunde via Irsk Direct Debit eller svensk Autogirot, eller få udskrevet en faktura med et norsk KID-indbetalingskort og modtage indbetalingen fra din bank i Danmark.

Mulighederne bliver flere og flere, og der er rigtig mange penge at spare ved at optimere fakturerings- og opkrævningsrutinen i din virksomhed. Med Continia Collection Management er det nemt og overskueligt at håndtere alle slags opkrævninger.

Læs mere om Collection Management på Continias hjemmeside

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up