Cash Management Extended

Bankbetalinger direkte fra Microsoft Dynamics NAV 2015 og nyere

Cash Management Extended fra Continia er beregnet til mindre virksomheder eller virksomheder med begrænsede betalingsbehov.

Continia Cash Management Extended er din garanti for, at de mest gængse betalingsmetoder kan anvendes og sendes til din bank. Sker der ændringer, sørger Continia Online på Microsoft Azure for, at du bliver opdateret, uden du skal ringe til din NAV-konsulent.

Bankformater

Continia dækker samtlige tilgængelige formater i Danmark og Sverige. Eventuelle ændringer i bankformater opdateres automatisk via Continia Online på Microsoft Azure.

 

Betalingsmetoder

Continia Cash Management Extended udvider NAV-standard med en række ekstra betalingsmetoder, så du er dækket ind på de fleste typer betalinger, inklusive den attraktive Request for Transfer (metode til håndtering af udenlandske overførsler, der betyder store besparelser på gebyrer). Ændres systemet for udfyldelse af betalingsmetoderne, bliver de automatisk opdateret med Continia Online.

Hvad følger med?

Continia Cash Management Extended tilbyder først og fremmest altid opdaterede bankformater, betalingsmetoder og direkte kommunikation mellem Microsoft Dynamics NAV og banken.

Derudover skal du være opmærksom på, at du har adgang til at sende betalinger til banken i produktets bankformater, uden at du skal betale yderligere i licens. Endelig får du adgang til et ubegrænset antal bankkonti i forhold til det antal regnskaber, du vælger at købe licens til.

Læs mere om Cash Management Extended på Continias hjemmeside

Scroll Up

Tlf. 70 22 57 99
Email: ms@skanderby.dk

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Gratis DEMO!

Prøv Microsoft Dynamics NAV 2017 helt gratis i 30 dage

 

Bestil her>>