C5

Gå fra C5 til NAV/365 Business Central

Med frigivelsen af den helt nye generation af Dynamics C5 den 1. oktober 2013 blev det starten på slutningen af den gamle platform, hvor C5 2012 er den sidste version. Den nye udgave, som fik navnet Microsoft Dynamics C5 og ikke blot Microsoft C5. Den bygger på Dynamics NAV-platformen og har samme brugerflade, som kendes fra Office-pakken.

Microsoft Dynamics NAV har skiftet navn med NAV 2018 som sidste version. Herefter hedder versionerne Dynamics 365 Business Central. Samme produkt blot med nyt navn og en nyere version. Nedenfor kalder vi det derfor Dynamics 365 Business Central eller 365BC.

Kunder, der på nuværende tidspunkt benytter en ældre version af C5, kan konvertere til Dynamics 365 Business Central.

Skanderby A/S ved, at det kan virke helt uoverskueligt at skulle skifte IT-løsning. Processen kan forekomme helt uoverskuelig, når man har kørt med en løsning så længe, at den er blevet en inkorporeret del af virksomheden.

Derfor fører vi jer ved hjælp af 10 enkle steps igennem skiftet fra jeres nuværende C5-løsning og over på den nyeste Dynamics 365 Business Central.

Vi er med hele vejen og slipper ikke, før I er kommet godt i gang med jeres Dynamics 365 Business Central løsning. Skanderby hjælper med at implementere den nyeste Dynamics 365 Business Central løsning og sørger for, at få den godt inkorporeret i jeres virksomhed.

Microsoft har meddelt følgende vigtige datoer i forhold til C5 og Dynamics C5

Kom i gang med NAV/365 Business Central

Skanderby guider og vejleder dig, så din start med Dynamics NAV / 365 Business Central bliver så ukompliceret som muligt.

Dynamics 365 Business Central

Microsofts nyeste ERP, Dynamics 365 Business Central, er cloud-baseret, men du får stadig alt den funktionalitet du kender fra NAV.

Dynamics NAV 2018

Microsoft Dynamics NAV har skiftet navn med NAV 2018 som sidste version.

Opgradering af NAV / 365 Business Central

Overvejer I at opgradere til den nyeste NAV / 365 Business Central? Så står vi klar til at hjælpe.

Scroll to Top