Bankkontoafstemning

Få automatiseret den klassiske bankafstemning

Tillægsmodul til Payment Management

Modulet bankkontoafstemning har ikke blot funktioner til automatisering af den klassiske bankafstemning. Du får faktisk strømlinet hele din indbetalingshåndtering med automatisk bilagsmatch, udligning af samlebetalinger og automatisk dannelse af indbetalingskladde.

Du skal blot sørge for at få kontoudtog fra banken i elektronisk format, så giver Bankkontoafstemning mulighed for at afstemme bankkonti – inklusive eventuelle udenlandske – med kontoposter i NAV. Og på de betalinger, der ikke har en modpost i NAV, vil Bankkontoafstemning oprette et forslag klar til bogføring.

Erfaringer fra eksisterende brugere viser, at en første kørsel i Bankkontoafstemning automatisk udligner 90 % af alle poster. Alene dette giver en meget stor tidsbesparelse, og samtidig reduceres de uundgåelige fejl, der opstår, når en større datamængde skal behandles.

This is box title

 

Fordele

  • Eliminerer manuelt arbejde – en overvejende andel af dine bankkontoposter vil blive automatisk udlignet.
  • Får frigjort mange timers arbejde hver måned.
  • Fjerner de fejlposteringer, der ofte opstår ved manuelt arbejde med store mængder bankkontoposter. Ved automatisk udligning undgår du dette.

Læs mere om Bankkontoafstemning på Continias hjemmeside

Expense ManagementContinia logo

Continia / Claus Lundstrøm

 

Går alt i stå hos jer, når der skal afleveres rejseafregninger? Er arkivering af bilag et stort rod? Og er sammenkædning af bilag og kreditkort meget tidkrævende eller helt opgivet? Har I set på systemer til dette, men de har været store og stadig meget krævende for den enkelte rejsende? Så kom ind og se, hvordan du en gang for alle gør op med virksomhedens rejseaktiviteter – selvfølgelig ved at anvende Microsoft Dynamics NAV!

Scroll Up