Seminaroversigt

Microsoft Dynamics NAV 2015 - kom til gratis seminar og oplev den nye version af Microsoft Dynamics NAV som blev frigivet den 19. september 2014.

Kom og bliv klogere på Navision! Effektivisere din hverdag ved at lære alle de nyttig og tidsbesparende funktioner.

Gratis seminar: Kom og se hvad et skifte fra C5 til Microsoft Dynamics NAV (Navision) kan gøre for din virksomhed.

Siden 2011 har basisudgaven af Jet Reports, Jet Express været inkluderet i licensen for Navision brugere med aktivt opdateringsabonnement.

Jet Reports er et tilføjelsesprogram til Excel, som giver mulighed for at data fra NAV på en brugervenlig måde opdateres og vises i Excel. Med Jet Essentials, som er den udvidede version af Jet Reports, kan man desuden planlægge automatisk afvikling og distribution af rapporter; f.eks. kan der leveres opdaterede salgsstatistikker hver mandag til fredag morgen med e-mails til en Outlook distributionsliste. Distributionslisten kan automatisk opdateres i rapporten, hvis det ønskes.

Ovenstående er blot et eksempel. Jet Report kan bruges til stort set alle typer rapporter, som kan genereres fra NAV – og mange flere bl.a. udtræk af data til visning med Power Pivot.

Se mere om Jet Express og Jet Essentials her>> Jet Reports - Rapportering i Excel

Vi vil i den forbindelse gerne invitere til et gratis seminar om Jet Reports Express.

Kom og lær - eller få genopfrisket de trin, du skal gå igennem for at udføre årsafslutningen i Navision og Microsoft Dynamics NAV.

I forbindelse med lanceringen af Microsoft Dynamics NAV 2015 og Dynamics C5 2015 inviterer Skanderby A/S, Dynamics NAV partner, for anden gang til ERFA/Seminardage den 21. og 22. april 2015. 
 

Få svaret på dette GRATIS seminar
Med lanceringen af NAV 2013 har Microsoft også lanceret den nye SharePoint klient, der gør det muligt at udveksle data mellem NAV og SharePoint.

Integration mellem NAV og SharePoint gør det nemt at  dele informationer online med alle virksomhedens interessenter, samtidigt med at sikkerheden er i top. 

Kom og bliv klogere på CRM modulet i Navision! Kender du dine potentielle kunder? Kan du udvælge en bestemt målgruppe, når du har vigtigt nyt at fortælle?

Du har formodentligt allerede CRM funktionen i dit Navision (NAV) system – udnyt det og gå målrettet efter nye kunder. Derudover er det muligt at tilkøbe Navne & numre Erhverv som gør det nemt for alle medarbejdere at hente og benytte relevante erhvervsdata - direkte fra Navision (NAV). Du får regnskaber, nøgletal samt kreditvurderinger direkte i NAV. Derudover kommer der styr på beslutningstagere og kontaktpersoner gennem dagligt opdaterede informationer på samtlige Danmarks over 700.000 virksomheder.

 

Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar til godkendelse. Og i det digitale arkiv får du hurtig og enkel adgang til de originale købsfakturaer, så du slipper for turen ned i ringbindsarkivet.

2009 Release 2 (R2) til Microsoft Dynamics NAV - kom og høre om alle de nye muligheder R2 tilbyder!

Hvordan identificerer I hvilke potentielle investeringer der har størst strategisk relevans?

Nogle virksomheder oplever, at det er svært at prioritere, og i særlig grad at finde frem til kvalitative input der kan ligge til grund for valgene.

 

Hvilke ting er det, set med kundernes øjne, som I skal vælge at fokusere på?

Hvad vil det i sidste ende betyde for jeres profit per kunde, hvis I vælger at prioritere disse ting?