LESSOR har frigivet Servicepack 2

Med Servicepack 2 er der kommet nye funktioner i bl.a. Payroll-modulet samt Time & Attendance-modulet til NAV.

Med Servicepack 2 får du mulighed for beregning af feriekompensation, integration mellem LESSOR-Portalen og LESSOR Time & Attendance, integration mellem Microsoft Dynamics NAV Produktion og LESSOR Time & Attendance samt styring af spørgeskemaer i LESSOR Human Resources.
Servicepack 2 giver nye muligheder for beregning af feriekompensation
De nye funktioner i Servicepack 2 gør at nu er muligt at nedskrive og eventuelt udbetale uafholdte feriedage i LESSOR Payroll, for medarbejdere med ferie med løn. Dette er nu muligt under Periodiske aktiviteter –> Afregn ferie og søgne-/helligdag –> Beregn feriekompensation. 
Der er endvidere kommet to nye lønarter i LESSOR Payroll, som kan bruges til udbetaling af kompensationen til medarbejdere af typen Funktionær og Arbejder funktionærlignende. 
 
Med Servicepack 2 får du bedre registreringsmuligheder på produktionsordrer i Time & Attendance
De nye registreringsmuligheder i Time & Attendance giver dig følgende muligheder:
 
Ønsker I i virksomheden at spare tid på antallet af registreringer, er det nu muligt for én eller flere medarbejdere at tilknytte sig en given maskine fremfor at logge sig på og af dagens respektive produktionsordrer én efter én. Det vil således være maskinen og ikke den enkelte medarbejder, som starter og slutter arbejdet på de forskellige produktionsordrer. Efterfølgende autogenererer maskinen tidsregistreringerne til de tilknyttede medarbejdere.
 
Fremover vil tidsforbruget på en maskine/medarbejder kunne inddeles i opstillingstid og operationstid, hvorved virksomheden får et endnu bedre redskab til brug for deres efterkalkuleringer samt deres fremtidige produktionsplanlægning.
Ved færdiggørelsen af en produktionsordre vil medarbejderen kunne angive lot nr. eller serie nr., som er en nødvendighed ved varesporing.
 
Integration mellem LESSOR Time & Attendance og LESSOR-Portalen
 
Hvis I er brugere af LESSOR-Portalen så får I nu muligheden for at ”stemple” sig ind og ud på LESSOR-Portalen, dvs. foretage registreringer med klokkeslæt. Det vil derudover også være muligt at foretage registreringer på sager og med dimensioner. Samtlige registreringer hentes efterfølgende ned i Time & Attendance til videre tidsberegning og retmæssig fordeling.
Bemærk: Integrationen forudsætter, at I gør brug af såvel LESSOR Payroll som Time & Attendance til NAV.
 
 
Hjælp til indlæsningen 
Skanderby A/S tilbyder assistance til indlæsning af Servicepack 2.
Kontakt venligst Michael Busck for aftale, såfremt du ønsker assistance, se info her:
 
Kontakt: Bettina Bundgaard
Telefon: 87421709
Scroll to Top