Bedre Navision Hosting:

Skanderby sikrer dig nu Danmarks bedste hosting af Dynamics NAV (Navision)

Økonomisystemet er livsnerven i en virksomhed. Det griber ikke bare ind i de forretningskritiske processer, men ER processerne. Der hører specielle krav og behov til sikring af økonomidata, som vi i sagens natur har et indgående kendskab til.

Vi lagrer derfor ikke kun jeres data, men sørger for at I udnytter fleksibiliteten i økonomi-hosting fuldt ud. Det kan handle om at lagre særlige elementer på serveren, integrere med andre systemer eller tilføre ekstra moduler. Ting, der ligger udenfor almindelige hosting-udbyderes område.

Har I både en Navision-leverandør og en hosting-udbyder, vil der desuden kunne opstå tvivl om, hvor fejlen ligger, hvis I modtager en fejlbesked. Er det i systemet eller lagringen, og er fejlen alvorlig? Hos os lokaliserer vi problemet med det samme.

Sikkerhed for drift

Som hosting-udbyder ligger vi i mellemsegmentet. Vi er ikke for store og ikke for små, hvilket giver jer en sikkerhed for drift. Vi er mindre end de store hosting-udbydere, der hoster alt, og derfor ikke har særligt fokus på økonomi-hosting. Her er stordriftsfordele for udbyderen selv ofte afgørende for, at kunden presses ind i fastlåste koncepter, som hverken er smidige eller optimale. Samtidig er vi større end de små hosting-udbydere, som ofte slår på lave priser men måske ikke er de mest stabile.

Går en mindre eller nystartet hosting-udbyder konkurs, er der ingen garanti for, at jeres data sikres. Når I skal vurdere seriøsiteten hos den udbyder, I vælger til at varetage hosting af jeres mest kostbare data, er stabil og langvarig drift en god indikator på udbyderens stabilitet. Her har vi altid været overskudsgivende og selvfinancierende.

Se mere på www.navisionhosting.dk

Scroll to Top